Thursday, April 12, 2007

Närmar sig sanningens minut

Närmar sig sanningens minut för Lars Leijonborg nu?
Efter att rättegången mot de åtalade i dataspionsaffären alltså folkpartiintrånget i socialdemokraternas interna datanätverk inställer sig några frågor som inte behandlas i Stockholms Tingsrätt.

I morgon-tv kunde vi härom dagen höra folkpartiets partisekreterare Erik Ullenhag förklara , att de som drabbats hårdast av skandalen är folkpartiet. Mer i förbigående fick haan erkänna att han själv hade utnyttjat informationen som han orättmätigt fått reda på i folkpartiets valrörelse.
Är det ingen som funderat på att denna skandal kanske avgjorde valet på det sättet att det drabbade oss socialdemokrater genom att "dataspionerna" i förväg visste vad vi socialdemokrater skulle göra?

Varför frågar ingen journalist majoren Björklund från Skene hur han visste vad vi socialdemokrater hade på gång? Så himla farlig är han väl inte för någon annan än Leijonborg?

Och - de två stora frågorna?
När berättade Johan Jakobsson, folkpartiets partisekr. hemligheten för Leijonborg?
Berättade Johan Jakobsson verkligen ingenting för sina kollegor på partisekreterarfronten, ex.vis Sven-Otto Littorin(m) och Jöran Hägglund (c).

Frågorna är öppna. Vore inte detta något för en journalist från Sjuhäradsbygden att rota i? Här finns ett "Stort journalistpris" att vinna.

2 comments:

FredrichL said...

Chansen att så sker är marginell, då får det vara en stor ökning av lösnummer som hägrar.

rikard said...

Hej! Arne Rikard Nielsen från s-studenter i Borås här igen..

Har uppdaterat min blogg bland annat med ett inlägg om presskonferansen på högskolan i Borås mellan kl 11-12 där Cecila Malmström från fp presenterade budgeten. Stod i bakgrunden och lyssnade..